تبلیغات
دانلود رایگان مقالات فارسی دانشگاهی - ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای

ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای

نویسنده : الدوز لو شنبه 26 اردیبهشت 1394 09:54 ق.ظ  •   

عنوان انگلیسی مقاله: Effects of vermicomposts produced from food waste on the growth and yields of greenhouse peppers
عنوان فارسی مقاله: تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده به وسیله ضایعات مواد غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای.
دسته: کشاورزی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 9
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
کودهای ورمی کمپوست که به صورت تجاری از ضایعات مواد غذایی حاصل می گردد ، جایگزین مجموعه ای از غلظت های متفاوت بر روی محتویات گیاهان تجاری گلخانه ای   می گردند تا بتوان به ارزیابی تاثیر آن ها بر روی رشد و تولید فلفل های گلخانه ای پرداخت. فلفل های 6 هفته ای به ترتیب با 100-80-60-40-20 و یا 10% از   پیوند زده می شوند که با  از کود ورمی کمپوست جایگزین می شوند. تمام گیاهان سه بار در هفته با 200 PPM از محلول های تقویت کننده از زمان پیوند تا 107 روز آبیاری می گردند. فلفل هایی که در ظروفی که شامل 40% از کود ورمی کمپوست حاصل از ضایعات غذایی و 60% از   پرورش می یابند 45% میوه بیشتر تولید کرده و دارای میانگین 17% بیشتری از محصولاتی می باشند که تنها در پرورش می یابند. میانگین قدی ، تعداد غنچه ها و گل های فلفل که در ظروف ترکیبی پرورش می یابند شامل 10 تا 80 درصد از کود ورمی کمپوست می باشند اگرچه این موارد فرق قابل توجهی از فلفل هایی که در می رویند ندارد. هیچ ارتباط مثبتی بین افزایش تولید فلفل ، و مقدار N معدنی و زیست توده میکروبی N در ظروف ترکیبی و یا غلظت نیتروژن در بافت های فلفل وجود ندارد. فاکتورهایی همانند بهبود ساختارهای فیزیکی ظرف ، افزایش در جمعیت میکروارگانیسم ها و وجود بلقوه رشد گیاه که مواد ایجاد شده توسط میکروارگانیسم ها را در کود ورمی کمپوست تحت تاثیر قرار می دهد ، می تواند سهمی در افزایش تولید فلفل داشته باشد.
  مقدمه:
فلفل که متعلق به خانواده سولانسی می باشد به عنوان یک محصول از سبزیجات در انواع شناخته شده بوده و به صورت سبزیجات تازه و سابیده شده آن به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر سبزیجات ، فلفل به طور سنتی به عنوان کود شیمیایی غیرآلی و آفت کش مورد استفاده قرار می گیرد. به هر حال بالا رفتن دانش در ارتباط با تاثیر اقتصادی و محیطی مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی در تولید محصول ، مزایای بیشتری در کاربرد اصلاحات ارگانیکی کود آلی یا کود ورمی کمپوست برای تولید محصول وجود دارد. 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید


برچسب ها: ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای ، تاثیر کود ورمی کمپوست ، بازدهی فلفل گلخانه ای ، کشاورزی ،
آخرین ویرایش: - -

شنبه 25 شهریور 1396 08:10 ق.ظ
What a stuff of un-ambiguity and preserveness of valuable know-how concerning unexpected emotions.
دوشنبه 13 شهریور 1396 12:18 ب.ظ
hi!,I love your writing so a lot! percentage we communicate
more about your post on AOL? I require a specialist on this space to resolve
my problem. Maybe that's you! Taking a look forward to peer you.
سه شنبه 22 فروردین 1396 06:31 ب.ظ
You're so cool! I don't suppose I've truly read anything like this before.
So nice to discover someone with unique thoughts on this subject matter.

Really.. thanks for starting this up. This website
is something that is required on the web, someone with a bit
of originality!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر